Oilrom Despre noi

Despre noi

+40217805038

Suntem incantati sa va prezentam firma noastra ca fiind una de success, din anul 2005 de cand am intrat pe piata romaneasca de recrutare forte de munca in domeniul Industriei Gaz Petrol.

Managementul firmei este conceput in a indeplini toate cerintele serviciilor de recrutare forta de munca.

OILROM este unul din liderii de firme care are abilitatea de a pune la dispozitia contractorilor, specialisti in domenii cum ar fi

Inginerie
Constructie
Punere in functiune
Operare
Intretinere
Instruire

Activitatea firmei noastre, este direct conectata cu Industria Gaz Petrol, Constructii civile, cit si sectorul Industriei Chimice.

Avem abilitatea dovedita de a pune la dispozitia clientilor nostri, personal specializat pentru realizarea de proiecte complexe.

Oilrom M.V. Romania

Unul din liderii de firme care are abilitatea de a pune la dispozitia contractorilor, specialisti in domenii cum ar fi:

Servicii Recrutare Personal

Avem abilitatea dovedita de a pune la dispozitia clientilor nostri, personal specializat pentru realizarea de proiecte complexe.

Despre noi

Agentia Recrutare Personal Oilrom MV

Suntem incantati sa va prezentam firma noastra ca fiind una de success, inca din anul 2005 de cand am intrat pe piata romaneasca de recrutare forte munca in domeniul industriei Gaz Petrol.

OILROM este unul din liderii de firme care are abilitatea de a pune la dispozitia contractorilor, specialisti in domenii cum ar fi:

  • Inginerie
  • Constructie
  • Punere in functiune
  • Operare
  • Intretinere

 

Activitatea firmei noastre, este direct conectata cu Industria Gaz Petrol, Constructii Civile, cit si sectorul Industriei Chimice.
Managementul firmei este conceput in a indeplini toate cerintele serviciilor de recrutare forta de munca.

Avem abilitatea dovedita de a putea pune la dispozitia Clientilor nostri, personal specializat pentru realizarea de proiecte complexe, de la stagiul conceptual, pina la punerea in functiune, implicit operare si intretinere.

In ultimii ani am avut in proiectele din Rep. Kazakhstan (Kashagan, Kuryk, Karabatan si Bautino) peste 200 de specialisti/proiect in domeniile mai sus mentionate, de asemenea in Rusia (Astrakhan) si Europa (in 4 tari)

Sintem gata sa dovedim profesionalismul nostru, si va asteptam sa ne contactati in orice moment, pentru o discutie detaliata si o eventuala colaborare.

 

Cu stima,
Conducerea OILROM

© 2005 - 2024 Oilrom M.V.
toate drepturile rezervate
home  |  despre noi  |  servicii recrutare personal  |  oferte munca  |  cursuri  |  contact
despre oilrom mv, despre agentia oilrom, agentie recrutare personal
MONACO TOWERS Soseaua Berceni Nr. 96, Turnul A, Etaj 01, Apt. 05, Sect. 4 Bucuresti